Logo

Kontakta oss

Lennart Carlsson 070-525 54 00

 


Metod

I en tid som ställer allt större krav på prestation, innovation och förändring är utmaningen att använda den fulla potentialen hos organisationens viktigaste resurs – människan. Prestationshuset erbjuder en enkel och praktiskt metod för utveckling av prestation.

Metoden bygger på ett kontinuerligt och systematiskt utvecklingsarbete som involverar alla i verksamheten. Det webbaserade verktyget gör det enkelt att undersöka, analysera och förbättra prestation. Med systemet är det möjligt att driva en process som går att mäta och följa upp. Metoden ger ledare och medarbetare förutsättningen att driva ständiga förbättringar.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret

Referenser

Ulf Blomquist Skolchef Torsby Kommun

”Vår målsättning är att utveckla en hållbar prestationskultur med ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson!”

referens-logo

Kjell-Åke Hagström Personalchef Sunne Kommun

”Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och det kräver ett modernt ledarskap som ger ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson.”

referens-logo

Ulf Sandlund VD Ninetech

”Vi vill vara ett modernt företag där ständig utveckling är det självklara därför har vi valt att låta våra chefer och ledare förkovra sig i Det coachande ledarskapet.”

referens-logo

Christer Johansson, ICA Maxi

Har genomgått utbildningen Det coachande ledarskapet Steg 1 och 2. ”Det bästa med kursen Det coachande ledarskapet är att jag direkt kan ha nytta av mina nya kunskaper i min butik.”

referens-logo

Färjestad BK

"Vi vinner matchen redan i omklädningsrummet"

referens-logo