Logo

Kontakta oss

Lennart Carlsson 070-525 54 00

 


En hållbar prestationskultur™

Vi arbetar utifrån principen att alla vill göra ett bra jobb, men ibland saknas motivation och förutsättningar. Vi på Prestationshuset arbetar med att stödja verksamheter i att skapa motivation, effektivitet och arbetsglädje för en hållbar prestationskultur™.

Studier visar att vi människor har behov av att göra en god arbetsprestation och när vi gör det upplever vi lust och välbefinnande. När vi hindras från att göra ett bra arbete upplever vi frustration, olust och mår sämre. En hållbar prestationskultur är nyckeln till att skapa en attraktiv och välmående arbetsplats. Metoden som vi använder är enkel att förstå och arbeta med.

Prestationshuset är certifierade i AGERUS System och metod. I samarbete med AGERUS® erbjuder vi ett komplett utvecklingskoncept med namnet En hållbar prestationskultur™. Konceptet är baserat på forskning och mångårig tillämpning i företag och organisationer.

En hållbar prestationskultur leder till resultat såsom:

  •   verksamhetens mål tydliggörs och förankrar en samsyn
  •   arbetet i vardagen blir både effektivare och enklare
  •   servicenivån förbättras och varumärket stärks inifrån
  •   medarbetarna presterar bättre och mår bättre

Vi på Prestationshuset vet hur du kan skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje! En arbetskultur som uppfyller kraven på effektivitet, kvalité och nöjda kunder. Samtidigt som individens behov för goda arbetsförutsättningar möts. Genom metoden bidrar vi till att människor blir mer självgående, presterar bättre och mår bättre.

Låter detta intressant? Kontakta oss för utbildning inom en hållbar prestationskulturTM.

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret

Referenser

Ulf Blomquist Skolchef Torsby Kommun

”Vår målsättning är att utveckla en hållbar prestationskultur med ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson!”

referens-logo

Kjell-Åke Hagström Personalchef Sunne Kommun

”Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och det kräver ett modernt ledarskap som ger ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson.”

referens-logo

Ulf Sandlund VD Ninetech

”Vi vill vara ett modernt företag där ständig utveckling är det självklara därför har vi valt att låta våra chefer och ledare förkovra sig i Det coachande ledarskapet.”

referens-logo

Christer Johansson, ICA Maxi

Har genomgått utbildningen Det coachande ledarskapet Steg 1 och 2. ”Det bästa med kursen Det coachande ledarskapet är att jag direkt kan ha nytta av mina nya kunskaper i min butik.”

referens-logo

Färjestad BK

"Vi vinner matchen redan i omklädningsrummet"

referens-logo