Logo

Kontakta oss

Lennart Carlsson 070-525 54 00

 


Lennart Carlsson

Coach/Utbildare

070-525 54 00
lennart.carlsson@prestationshuset.se

Lennart Carlsson anlitas ofta som utbildare och coach inom både företagsvärlden och idrotten. Han utbildar ofta under rubriker som ”Det coachande ledarskapet”,”Framgångsrik Förändringshantering” , ”Motivation Effektivitet och Arbetsglädje”.

Lennart är bland annat Mental Sports Trainer utbildad vid Skandinaviska Ledarhögskolan och Lars-Erik Uneståhl. Utbildad vid Skandinaviska Gestaltakademien till organisationskonsult. Samarbetet med HRV Sverige AB( se samarbetspartners) har lett till att han också är certifierad HRV-tränare.  Utöver det har Lennart gått många internationella utbildningar i Coaching, NLP (Neuro Linguistisk Programming) och är INLPTA certifierad NLP-tränare!

Kontakten med beteendevetaren och forskaren Pär Pettersson har lett fram till att Lennart också är utbildad konsult hos Agerus AB som fokuserar på prestations- och hälsoutveckling i organisationer!

Som utbildare är han mycket uppskattad för sin raka, enkla och effektiva stil, som han kombinerar med hjärta och värme. Som coach hjälper Lennart andra att växa genom ökad medvetenhet och genom att tillvarata deras egen inneboende kapacitet.

Lennart är medskapare av NÖHRA som kanske är världens mest använda modell för coachande ledarskap!

Idag ägnar han större delen av sin tid till att hjälpa chefer och medarbetare att få önskad förändring och resultat i form av utbildningar, föreläsningar och individuell coaching!

Detta tror Lennart!

Människor lever enligt sina övertygelser eller valda sanningar. Oavsett om man tror att man inte kan, eller om man tror att man kan, så får man rätt. Han är övertygad om att alla människor, inom sig, har de resurser de behöver för att utvecklas. Han tror också att människor med stark självkänsla och en mening och riktning i livet – i stort och smått – mår och fungerar bättre, både på jobbet och i livet i stort. Lennart utgår ifrån att valda sanningar kan förändras genom upplevelser och lärande. Han ställer ofta frågor som:

Hur skulle du vilja se på dig själv? Vart är du på väg? Vad vill du att andra ska säga om dig? Vilka styrkor skulle du vilja utveckla? o.s.v

När det gäller organisationer kan frågorna vara:

Vad är ert uppdrag? Vilket varumärke/rykte vill ni bygga? Vad är er värdegrund? Vilket vardagligt beteende behöver ni då ha? Vilka är era ledstjärnor? o.s.v

Du kan även kontakta oss genom formuläret