Logo

Kontakta oss

Lennart Carlsson 070-525 54 00

 


Individuell ledarcoachning

Kännetecknande för verkligt framgångsrika och harmoniska människor är att de vet vad de vill och de ser till att komma dit. De tar själva ansvar för sitt eget liv, sina handlingar och sina resultat. Genom att de följer sina egna prioriteringar och mål, kan de leda andra att lyckas med sina mål, vilket är grunden till ett framgångsrikt ledarskap.

Vi skapar förutsättningar

Vi skapar förutsättningar för att utveckla sin inre förmåga att leda sig själva och nå sin fulla potential såväl professionellt som privat. Vi ger stöd i den processen genom att vara en aktiv, mål och resultatstyrd coach/samtalspart.

Anpassat efter varje deltagares unika situation

Vi arbetar enligt en strukturerad process som utgår från det som ledaren vill uppnå, vilket innebär att vi inte levererar något färdigt program eller lösningar utan anpassar det efter varje deltagares unika situation. Med ett coachande förhållningssätt arbetar vi med att öka medvetandet och förstärka de val som leder till önskad förändring. Vi utforskar motivation, hinder och resurser i syfte att individen ska nå det önskade resultatet.

Individuell ledarcoaching i kombination med utbildning i Det coachande ledarskapet har visat sig framgångsrikt för många ledare.

Låter det intressant?

Hör av dig till Lennart Carlsson via formuläret så bokar vi tid för ett möte där vi kan berätta mer.

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret

Referenser

Ulf Blomquist Skolchef Torsby Kommun

”Vår målsättning är att utveckla en hållbar prestationskultur med ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson!”

referens-logo

Kjell-Åke Hagström Personalchef Sunne Kommun

”Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och det kräver ett modernt ledarskap som ger ännu mer självgående medarbetare därför har vi valt att samarbeta med Prestationshuset och Lennart Carlsson.”

referens-logo

Ulf Sandlund VD Ninetech

”Vi vill vara ett modernt företag där ständig utveckling är det självklara därför har vi valt att låta våra chefer och ledare förkovra sig i Det coachande ledarskapet.”

referens-logo

Christer Johansson, ICA Maxi

Har genomgått utbildningen Det coachande ledarskapet Steg 1 och 2. ”Det bästa med kursen Det coachande ledarskapet är att jag direkt kan ha nytta av mina nya kunskaper i min butik.”

referens-logo

Färjestad BK

"Vi vinner matchen redan i omklädningsrummet"

referens-logo